Logo New Challenge Digital Agency

Daisy Krop: De magie van sfeer en gastvrijheid in De Treeswijkhoeve

jan. 08, 2024

Daisy Krop: De magie van sfeer en gastvrijheid in De Treeswijkhoeve

jan. 08, 2024

SHARE & CONNECT

Een foto van Daisy Krop. Maître bij Restaurant De Treeswijkhoeve.

In het hart van De Treeswijkhoeve vinden we Daisy Krop, een stralende Maître die een onmiskenbaar verschil maakt in het creëren van een unieke gastvrijheidservaring. Haar reis begon vijf jaar geleden, toen ze de stap zette vanuit het noorden en werd betoverd door de schoonheid van het restaurant en het buiten zijn.

Sindsdien heeft Daisy zich ontwikkeld tot een gewaardeerde gastvrouw, gedreven door haar passie voor het vak en de mogelijkheid om mensen een onvergetelijke avond te bezorgen.


Bij De Treeswijkhoeve heeft Daisy de ruimte gekregen om te groeien en zichzelf verder te ontwikkelen. Ze heeft geleerd dat fouten maken niet erg is, zolang je ervan leert en ervoor zorgt dat het de volgende keer niet opnieuw gebeurt. Dick en Anne-Laura hebben haar kansen geboden die haar zelfvertrouwen hebben vergroot en haar hebben geholpen om haar vaardigheden en kennis uit te breiden. Ze kreeg zelfs de gelegenheid om een groot evenement te organiseren, een ervaring die haar ontzettend veel heeft geleerd.

Interieur foto van Restaurant De Treeswijkhoeve.

𝑫𝒆 𝒎𝒂𝒈𝒊𝒆 𝒗𝒂𝒏 𝒑𝒍𝒆𝒛𝒊𝒆𝒓, 𝒑𝒐𝒔𝒊𝒕𝒊𝒗𝒊𝒕𝒆𝒊𝒕 𝒆𝒏 𝒗𝒐𝒐𝒓𝒖𝒊𝒕𝒌𝒊𝒋𝒌𝒆𝒏 𝒃𝒊𝒋 𝑫𝒆 𝑻𝒓𝒆𝒆𝒔𝒘𝒊𝒋𝒌𝒉𝒐𝒆𝒗𝒆


In De Treeswijkhoeve staat gastvrijheid centraal en Daisy draagt hier als Maître vol enthousiasme aan bij. Ze wil dat gasten zich thuis voelen en op hun gemak zijn, en ze gelooft sterk dat dit alleen kan worden bereikt als het team zelf plezier heeft in hun werk. Ze hecht veel waarde aan open communicatie en zorgt ervoor dat ze er is voor haar collega's, luisterend naar hun zorgen en altijd klaar om te praten wanneer ze merkt dat iemand niet helemaal lekker in zijn vel zit.

 

Tijdens haar avontuur bij De Treeswijkhoeve heeft Daisy enkele gedenkwaardige momenten meegemaakt. Ze herinnert zich vooral de uitdagende periodes, zoals de tijd rondom de brand en de impact van de coronapandemie. Ondanks de moeilijkheden bleef het team positief en vastberaden om er het beste van te maken. Deze mindset, gecreëerd door Dick en Anne-Laura, heeft een diepe indruk op Daisy gemaakt en heeft haar geleerd altijd vooruit te kijken, zelfs in de meest uitdagende tijden.


De Treeswijkhoeve heeft Daisy geholpen haar vaardigheden en kennis op het gebied van gastvrijheid verder te ontwikkelen. Tijdens de periode dat het restaurant gesloten was na de brand, kreeg ze de kans om elders ervaring en nieuwe kennis op te doen. Dick en Anne-Laura dienen als inspirerende voorbeelden op het gebied van gastvrijheid, altijd open en vriendelijk, wat Daisy stimuleert om dezelfde houding aan te nemen.

Friandises als afsluiter na afloop van een heerlijk diner bij Restaurant De Treeswijkhoeve.

𝑺𝒆𝒓𝒗𝒊𝒄𝒆 𝒐𝒑 𝒉𝒆𝒕 𝒉𝒐𝒐𝒈𝒔𝒕𝒆 𝒏𝒊𝒗𝒆𝒂𝒖: 𝑫𝒂𝒊𝒔𝒚'𝒔 𝒃𝒆𝒍𝒂𝒏𝒈𝒓𝒊𝒋𝒌𝒔𝒕𝒆 𝒍𝒆𝒔𝒔𝒆𝒏 𝒗𝒐𝒐𝒓 𝒖𝒊𝒕𝒔𝒕𝒆𝒌𝒆𝒏𝒅𝒆 𝒈𝒂𝒔𝒕𝒗𝒓𝒊𝒋𝒉𝒆𝒊𝒅


Een van de belangrijkste lessen die Daisy heeft geleerd bij De Treeswijkhoeve is om nooit nee te zeggen tegen gasten. Ze zoekt altijd naar oplossingen en denkt mee met de gast, waardoor ze een uitstekende service kan bieden. Het overwinnen van uitdagingen heeft haar laten groeien als gastvrouw. Ze was ooit terughoudend in het uiten van haar gedachten, maar nu heeft ze geleerd om open te zijn en zichzelf zelfverzekerd te presenteren. Dit is bereikt door de verantwoordelijkheden die ze mocht dragen en de taken die ze moest organiseren.

 

Wat De Treeswijkhoeve uniek maakt in vergelijking met andere restaurants waar Daisy heeft gewerkt, is de toegankelijke sfeer. Ondanks de twee Michelinsterren is er geen drempel voor de gasten. Daisy begrijpt dat sommige gasten het spannend vinden om in een sterrenrestaurant te dineren, en zij en haar collega's willen ervoor zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt. De dresscode is ontspannen, met een huiselijke sfeer en een uitstekende service als essentiële ingrediënten voor een fantastische avond.

 

Als Maître is Daisy ook betrokken bij het begeleiden en trainen van het bedienend personeel. Ze zorgt ervoor dat het team optimaal presteert door hen van alle benodigde informatie te voorzien en hen te stimuleren om goed samen te werken. Ze deelt dan ook graag haar kennis en vaardigheden met haar collega's en moedigt hen aan om zelfverzekerd en met een luisterend oor de gasten te bedienen.

Een geweldig drone shot van Restaurant De Treeswijkhoeve.

𝑬𝒆𝒏 𝒖𝒊𝒕𝒏𝒐𝒅𝒊𝒈𝒊𝒏𝒈 𝒂𝒂𝒏 𝒋𝒐𝒏𝒈𝒆 𝒑𝒓𝒐𝒇𝒆𝒔𝒔𝒊𝒐𝒏𝒂𝒍𝒔


Voor jonge professionals die overwegen om een carrière in de gastvrijheidsindustrie na te streven, heeft Daisy een duidelijke boodschap: doen! Ze benadrukt dat werken in de horeca een prachtig vak is, waarin je de mogelijkheid hebt om mensen blij te maken en hen een onvergetelijke ervaring te bieden. Het delen van die ervaringen en herinneringen met gasten is waardevol en kan een leven lang meegaan.

 

Daisy is een waardevol en inspirerend lid van het team bij De Treeswijkhoeve. Haar toewijding aan gastvrijheid en het creëren van onvergetelijke avonden vormen een essentieel onderdeel van de unieke sfeer in het restaurant. Haar inzet heeft geleid tot een welverdiende promotie van assistent-maître naar Maître. Haar persoonlijke groei en ontwikkeling, samen met de ondersteuning en kansen geboden door Dick en Anne-Laura, dienen als een inspirerend voorbeeld voor jonge volwassenen en jeugd die gepassioneerd zijn om dit prachtige beroep te omarmen.




Onze paascampagne bij Frenchie Haarlem, welke meer is dan een simpele foto op social media.
18 mrt., 2024
Restaurant marketing is veel meer dan een een foto op Instagram of een filmpje op TikTok plaatsen. Wij geloven dat restaurant marketing veel meer is dan dat. Laten we eens kijken hoe we complete campagnes bedenken voor onze klanten, ze in de schijnwerpers zetten en lokale strategieën ontwikkelen en uitvoeren.
Liefde voor de gasten en de fans van je restaurant.
07 feb., 2024
New Challenge's ultieme gids voor het domineren van social media in de restaurantwereld. Welkom bij New Challenge! Wij zijn hier om je te begeleiden door de complexe wereld van social media marketing voor restaurants.
Bij New Challenge  beschouwen we restaurantmarketing als een delicaat gerecht dat perfectie vereist.
23 jan., 2024
In de culinaire wereld weten we dat het bereiden van een perfect gerecht vraagt om precisie, toewijding en de juiste ingrediënten. Opvallend genoeg geldt hetzelfde principe voor het aantrekken van gasten naar je restaurant. Bij New Challenge beschouwen we restaurantmarketing als een delicaat gerecht dat perfectie vereist op verschillende niveaus.
Ontdek strategieën om je restaurantmarketing te optimaliseren voor het jaar 2024.
02 jan., 2024
In de dynamische wereld van restaurantmarketing is het cruciaal om voorop te blijven lopen. Terwijl we 2024 betreden, brengt New Challenge je inzichten in de nieuwste trends en strategieën die het restaurantmarketinglandschap vormgeven. In een wereld verzadigd met digitale ruis geloven wij in de kracht van teruggaan naar de basis - het leggen van persoonlijke verbindingen met gasten. Laten we de belangrijkste componenten van effectieve restaurantmarketing in 2024 verkennen.
Patrick is een gepassioneerde chef die zijn passie voor koken tot in de kleinste details uitdraagt.
03 apr., 2023
Als je De Treeswijkhoeve binnenstapt, voel je meteen dat je in een andere wereld terecht bent gekomen. De wereld van verfijning, elegantie en passie. Een wereld waarin de gerechten niet alleen smaakvol zijn, maar ook een feest voor het oog zijn. Dit is mede te danken aan Patrick van Hogeloon, de rechterhand van sterrenchef Dick Middelweerd.
Share by: